1. Glemt passord?
eller
Barnevakter, dagmammaer og foreldre for hverandre Barnevaktnett, barnepass når det passer deg
Registrer deg gratis 2 minutter
 1. For-/etternavn
  Kun fornavnet ditt er synlig for andre brukere.
 2.  

 3.  

 4. Registreringsalternativer

  Foreldre

  Velg dette om du er en forelder som ser etter andre foreldre, dagmammaer eller barnevakter i ditt område.

  Barnevakter/dagmammaer

  Velg dette om du er en barnevakt eller en dagmamma som leter etter foreldre du kan tilby dine tjenester for.

 5. E-postadresse
  Din e-postadresse er ikke synlig for andre brukere.
 6. Ved å registrere deg godtar du Vilkår og Betingelser og Personvernerklæringen

Organiser barnepass sammen

 1. Steg 1 Registrer deg innen få minutter
 2. Steg 2 Søk for alle treff i ditt område
 3. Steg 3 Kontakt på bare et tastetrykk

Møt andre foreldre der du bor

Det er helt sikkert mange foreldre i ditt nabolag som du ennå ikke kjenner. Foreldre med barn i lignende alder som dine egne. Ville det ikke være flott å møte dem? Og hvem vet, kanskje dere (og barna) kommer fint overrens, og barna kan samles for å leke sammen. Eller kanskje det hadde vært praktisk å arrangere barnepass sammen, ved å dele en barnevakt eller dagmamma. Alt er mulig.

Barnepass av foreldre

Der barnevakt ønskes, blir ofte bare de tradisjonelle formene for barnepass tatt i betraktning, slike som barnehager, barnevakter, dagmammer eller barnepass etter skoletid. Men hvorfor ikke arrangere noe for dine barn sammen med andre foreldre i området? Dette er en tilnærming du kan stole på, for ikke snakke om at det raskt blir mye billigere. Via Barnevaktnett kan også foreldre komme i kontakt med hverandre, og organisere en barnevakt, eller barnepass etter skoletid sammen. Vi har allerede sett mange suksess-historier, for eksempel: foreldre organiserer barnepass etter skoletid sammen; en henter barna en dag og den andre dagen etterpå. Foreldre kan dele en barnevakt eller dagmamma hjemme, og dermed også dele kostnadene. Ofte søker også foreldre kontakt med hverandre, uten forpliktelser, slik at barna deres kan leke sammen eller bli kjent med andre i sitt nabolag. Som du kan se finnes det mange muligheter. Forhåpentligvis vil vi inspirere deg til å bli det neste gode eksempelet!

Andre alternativer for barnepass

Barnevaktnett bringer ikke bare foreldre i kontakt med hverandre, men også med barnevakter i deres område. Er du på utkikk etter en dagmamma eller barnevakt, som et alternativ til barnehage eller pass etter skoletid? Da er du også på riktig sted.

Mange dagmammaer har allerede registrert seg. Les mer om Barnevaktnett.

Registrer deg gratis nå og se hva Barnevaktnett kan gjøre for deg.