1. Glemt passord?
eller
Barnevakter, dagmammaer og foreldre for hverandre Barnevaktnett, barnepass når det passer deg

Om Barnevaktnett

 • Hva tilbyr Barnevaktnett for barnevakter og dagmammaer/dagpappaer?
  En barnevakt eller dagmamma/dagpappa kan finne foreldre via Barnevaktnett i sitt nabolag som er på utkikk etter en barnevakt og/eller dagmamma/dagpappa. Du kan ta kontakt med dem, bli kjent med dem, og eventuelt arrangere barnepass.
 • Medfører forpliktelser ved registrering på Barnevaktnett?
  Nei, registrering er helt gratis og uten noen forpliktelser. På denne måten kan du selv bestemme om du vil akseptere en invitasjon til å møte foreldre, barnevakter eller dagmammaer/dagpappaer nær deg. Du holder kontrollen.
 • Hva kan Barnevaktnett tilby foreldre?
  Barnevaktnett tilbyr foreldre muligheten til å bli kjent med foreldre, barnevakter og dagmammaer/dagpappaer i sitt nærområde, slik at de sammen kan organisere barnepass. Ved siden av å finne barnevakter og dagmammaer/dagpappaer kan foreldre også komme i kontakt med hverandre, om de vil finne lekekamerater for barna, eller for eksempel for å dele en barnevakt eller dagmamma/dagpappa for å dele kostnadene.
 • Blir foreldre, barnevakter og dagmammaer/dagpappaer bakgrunnssjekket og screenet av Barnevaktnett?
  Barnevaktnett kan bli sett på som et online møtested. Vi sjekker regelmessig at ingen upassende meldinger blir postet, men ved siden av dette råder vi foreldrene selv å være selektive med kontaktene som ligger tilgjengelig på Barnevaktnett. Vi råder deg å være nøye og forsiktig når du gjør et valg, for eksempel ved å spørre etter referanser fra barnevakter og dagmammaer/dagpappaer, og ved å arrangere et bli-kjent møte for å skaffe et nøyaktig inntrykk av hverandre.
 • Hva koster Barnevaktnett?
  Registrering er gratis og uten forpliktelser. Du kan også lese og svare på meldinger du har fått fra andre gratis.

  Har du funnet et treff og er klar for å sende en melding til en annen bruker? Da er det på tide å oppgradere til et premium-abonnement.

  Premium medlemskap foreldre
  3 måneder 390 kr (130 kr per måned)
  12 måneder 720 kr (60 kr per måned)

  Premium medlemskap barnevakter/dagmammaer
  3 måneder 297 kr (99 kr per måned)
  12 måneder 588 kr (49 kr per måned)

  Et premium medlemskap vil automatisk bli utvidet på slutten av ditt medlemskap, for hver følgende måned vil du bli belastet det samme månedlige gebyret du har betalt så langt
 • Hvordan kommer jeg i kontakt med andre brukere?
  Gå til en annen brukers profil og klikk på ‘send melding’. Du vil bli spurt om å abonnere på et premium medlemsskap først. Når du har sendt meldingen kommer vi til å sende en e-post til personen for å informere han/hun om at han/hun har fått en melding. De som du har sendt melding til vil kunne sende et svar til deg gratis.

  Vi deler aldri dine personlige detaljer med andre, slik som din adresse, e-post eller telefonnummer. Så det er opp til deg å levere dette til andre.
 • Hvordan kan andre komme i kontakt med meg?
  Andre kan kontakte deg ved å abonnere på et Premium medlemskap som gir dem muligheten til å sende deg en melding gjennom Barnevaktnett. Vi kommer da til å sende deg en e-post for å informere deg. Du vil kunne svare på denne meldingen gratis.

Min konto

Personvern

 • Blir min personlige informasjon lagret sikkert?
  Vi tar beskyttelsen av din personlige informasjon veldig seriøst. På grunn av det er denne nettsiden utstyrt med ekstra sikkerhet. For å beskytte nettrafikk mellom besøkende og serveren slik at det ikke kan bli snappet opp av uønskede partier, er nettsiden beskyttet av et såkalt SSL-Sertifikat. Dette sertifikatet krypterer informasjonen som blir sendt frem og tilbake, og er bedre kjent som «padlock» eller «https versjonen» av en nettside.
 • Kan andre se min personlige informasjon?
  Bare ditt fornavn og ditt profilbilde er synlig for andre. Dine adresse-detaljer forblir skjult og er ikke synlig for andre.
 • Hva blir mine adresse-detaljer brukt til?
  Dine adresse-detaljer blir brukt for å vise andre registrerte brukere hvor du bor, ved å vise et ikon på et kart over ditt lokale område. På denne måten kan andre foreldre, barnevakter og dagmammaer/dagpappaer se på deg som en nabo for så å kontakte deg via Barnevaktnett. Vi viser aldri din gate- eller ditt husnummer. Vi deler heller aldri dine adresse-detaljer med tredjeparter.
Registrer deg gratis 2 minutter
 1. For-/etternavn
  Kun fornavnet ditt er synlig for andre brukere.
 2.  

 3.  

 4. Registreringsalternativer

  Foreldre

  Velg dette om du er en forelder som ser etter andre foreldre, dagmammaer eller barnevakter i ditt område.

  Barnevakter/dagmammaer

  Velg dette om du er en barnevakt eller en dagmamma som leter etter foreldre du kan tilby dine tjenester for.

 5. E-postadresse
  Din e-postadresse er ikke synlig for andre brukere.
 6. Ved å registrere deg godtar du Vilkår og Betingelser og Personvernerklæringen